Ja tenim aquí el nou audiollibre «la noia creadora d’estel»

Aquesta història s’inscriu en un conjunt d’històries kun!; que parlen de la importància de l’energia creativa de la dona i la fe en el procés de curació. Les paraules d’aquesta història que Manyeca va pronunciar en la seva llengua pròpia, son similars a les seves paraules d’altres pobles que expliquen histories semblants. J.M. Pedrosa al pròleg del llibre Contes meravellosos de les ribes del riu Níger. Tradicions orals del poble Djerma-Songay il·lustra el mestissatge entre cultures i tradicions, a través de suggerents paral·lelismes entre contes, llegendes i tradicions recollides del patrimoni cultural dels djerma-songay i altres textos extrets de diferents tradicions de tot el món.

Portada de l'audiollibre «la noia creadora d’estel»

Autor: Jose Manuel de Prada Samper
Narrador: Kapilolo Mahingo
Data de publicació de l’audiollibre juliol de 2021

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: